Aripioare dulci-picante

Mie imi plac tare mult aripioarele mai ales daca sunt si un pic picante.
Am pregatit un pranz usor de facut si foarte delicios.
Amestecul de sosuri ii da o aroma foarte placuta carnii. 

Avem nevoie de:
– 1 kg aripioare de pui
– 150 ml suc de rosii
– 8 lingurite pline sos Hot Chili
– 6 lingurite sos Worcester

Spalam bine aripioarele si le taiem in doua.
Sosurile le amestecam intr-un bol si trecem fiecare bucata de aripioara prin sos. Turnam sosul ramas peste aripioare, acoperim vasul si dam la frigider pentru minim o ora.

Asezam apoi aripioarele in tava, turnam sosul peste ele si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-40 min.

Sunt foarte gustoase lipicioase, dulci si usor picante.
Merg de minune cu piure de cartofi.
Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

12 comentarii la “Aripioare dulci-picante”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare