Cartofi cu mozzarella la cuptor

 Desi eu nu mananc branzeturi deloc,  din cand in cand mai am cate un exces de a face celor din jur ceva cu produse din categoria aceasta. Nu pot decat sa ii cred pe cuvant cand imi zic ca mancarea a iesit buna, pentru ca evident eu nu gust :).

Pentru Cartofi cu mozzarella la cuptor avem nevoie de:

  • 4-5 cartofi
  • 4 masline
  • 4 felii sunca
  • 100 ml smantana
  • 1 ou
  • 1 bila mozzarella
  • sare si piper

Mod de preparare Cartofi cu mozzarella la cuptor

  • Cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, ii fierbem in apa cu putina sare.
  • Nu trebuie sa fie fierti foarte tare pentru a nu se zdrobi, cand intra furculita in ei sunt ok.
  • Scurgem cartofii de apa si ii punem intr-o tava mica de ceramica sau orice alt vas rezistent la caldura.
  • Taiem maslinele si sunca bucatele mici si le punem peste cartofi.
  • Taiem si cateva bucatele din mozzarella si le presaram peste cartofi.
  • Saram si piperam.
  • Smantana o amestecam cu oul si o turnam peste cartofi.
  • Punem deasupra felii de mozzarella si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 de minute.
Scoatem din cuptor si servim mancarea calda.
Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

3 comentarii la “Cartofi cu mozzarella la cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *