Cartofi taranesti 2

Cartofii imi plac sub orice forma si cred ca merg super bine langa orice tip de carne. Dar cartofii taranesti mai ales cu un pic de paprika imi plac cel mai mult.

Ingrediente:
– 7-8 cartofi
– o ceapa rosie mare
– o ceapa alba potrivita
– 1/2 ardei rosu
– 100 gr slanina afumata
– 1 lingurita boia de ardei
– sare si piper
– 3 linguri ulei de masline

Spalam si curatam cartofii si ii punem la fiert taiati in 8.
Intre timp taiem felii ceapa, ardeiul si slanina si punem la calit in uleiul de masline.

Lasam pe foc cateva minute pana capata ceapa o culoare aurie, adaugam apoi paprika sarea si piperul si luam de pe foc.

Cartofii fierti ii scurgem de apa si ii turnam in wok si mai punem pe foc 2 min. Amestecam bine, luam de pe foc si servim cald langa friptura.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

13 comentarii la “Cartofi taranesti 2”

Dă-i un răspuns lui Timea Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Retete asemanatoare