Ciulama de ciuperci
Scurgem apa din conserva pune ciupercile intr-o sita si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Ceapa curatata si tocata marunt o calim in uleiul incins.
Adaugam ciupercile si lasam la foc mic timp de aprox 10 minute (practic pana scade apa lasata de ciuperci).
Adaugam usturoiul maruntit/zdrobit.
Intr-un bol amestecam faina cu smantana si laptele. Adaugam smanatana si laptele treptat sa nu se formeze cocoloase.
Turnam smantana peste ciuperci si amestecam sa nu se prinda de fundul vasului.
Adaugam sare si piper dupa gust si luam de pe foc.
foarte buna mancarica!
Multumesc Adnia.
Mmm ce bunaciune!
Rocsi >:D<
Sunt mare fan ciulama de ciuperci!!!
Pupici
Simo eu nu :)), dar fac cu drag pt altii. Pup
Gând la gând cu bucurie! Asta am făcut și eu aseară: ciulama de ciuperci (eu am folosit ciuperci proaspete) și o mămăliguță bună de tot. Te pup.
Si eu de obicei folosesc proaspete, acu nu am avut :)). Ma bucur ca iti place. Te pup
nu as refuza o portie de asa bunatate de mancare…
Stefy ma bucur ca iti place.
Ce dor imi era de o ciulama de ciuperci. Minunata!
Multumesc Alina!
Arata super!!