Fasole boabe cu carnaciori

Mancarea aceasta face parte din mancarurile gatite rapid cand ajung acasa de la munca. 
 Weekendul e dedicat mancarurilor mai complicate iar in cursul saptamanii, fiind mai mereu in criza de timp, pregatesc de obicei ceva ce nu necesita mult timp de pregatire si preparare. 

Avem nevoie de: 
  • 2 cutii boabe de fasole rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 6-7 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 300 gr carnaciori subtiri din carne de vita cu porc 
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 cana apa
  • sare si piper

Punem la calit in putin ulei ceapa curatata si spalata si taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Folosim functia „Fry” a aparatului pe 10 minute.
Adaugam carnaciorii taiati bucatele si amestecam pana se calesc si acestia.
Boabele de fasole spalate bine inainte (eu le pun intr-o sita si le tin sub apa rece pana se spala bine de apa in care a fost conservata) le punem in vas, apoi adaugam pasta de rosii putina sare si un pic de piper, o jumatate de cana de apa si acoperim pornind functia Stew de la aparat pe 30 de minute.
Daca facem pe aragaz acoperim vasul in care gatim cu un capac si lasam sa fiarba 20-25 de minute.
Puteti vedea si din poza de mai jos care sunt pasii, desi e cat se poate de simplu de gatit aceasta mancare fie ca o faceti intr-un vas pe aragaz fie folositi un aparat de gatit.

Si cam asta a fost tot, in maxim 40 de minute de cand ne-am apucat sa pregatim ingredientele avem o mancare delicioasa si consistenta.
Pofta mare!

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “Fasole boabe cu carnaciori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare