Ficat de porc cu ceapa
Ingrediente:
– 500 gr ficat de porc
– 2 cepe
– 2 linguri ulei
– 50 gr unt
– 1/2 lingurita cimbru
– 1/2 lingurita rozmarin
– 1/2 lingurita piper
– 1 lingurita vegeta
– 1 lingurita boia
– sare
– o cana de apa
– lapte
Spalam bine ficatul apoi il punem in lapte timp de o ora.
Punem untul si uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa taiata feliute si lasam la calit cateva minute.
Nu stiam de procedeul cu laptele dar il voi incerca sigur!! Ne place mult ficatul cu ceapa!!
Am venit dupa mirosul imbietor.Pup!
imi place!Pup
Ai un premiu la mine.Sa vii sa-l ridici.Pup!
Arata tare bine.
Danutza sa incerci reteta asta ! e super
Dia, te pot servi doar virtual :)) dar e bine ca ai venit dupa miros!
Merci Alinutzika!
Merci Haplea 🙂
DiaMar multumesc mult pentru premiu 🙂 te pup
mmmm…ce miros…ce gust deosebi!
Mmmmm…mai ca-mi vine sa iti iau tigaia cu totul :d
vegeta e chimicale
in absolut toate exista chimicale :). Deci nu va inteleg comentariul :). Nu e ca si cum v-am obligat sa mancati ce am gatit eu aici. Numai bine
Mmm delicios