Foietaj cu dovlecel

Un preparat foarte rapid cu doar cateva ingrediente, rapid doar daca cumparam foietajul, altfel dureaza mai mult. Sau daca avem foietaj de casa congelat, e si mai bine. Este un preparat pe care imi place sa il fac cand vrem o gustare rapida dar si pentru a-l lua cu mine la servici. Se pastreaza bine la frigider 2-3 zile. 

Pentru Foietaj cu dovlecel avem nevoie de:

  • 400 gr foietaj congelat
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 oua mici sau un ou mare
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper
  • (dublati cantitatile pt doua tavi)

Mod de preparare Foietaj cu dovlecel

  • Foietajul complet decongelat il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Ungem foietajul cu o parte din ouale batute.
  • Dovlecelul spalat il taiem felii si asezam feliile peste foietaj. Stropim feliile cu restul de ou batut si presaram deasupra putin pesmet, apoi presaram sarea si piperul.
  • Dam tava la cuptor aprox 25 de minute la 190-200 de grade.
  • Scoatem tava din cuptor si feliem foietajul dupa ce s-a racit putin.
  • E un preparat bun atat cald cat si rece.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.