Foietaj cu frisca

Un desert rapid, usor de facut si gustos. Eu nu am facut foarte multe pentru ca am mai pregatit un desert delicios, dar voi puteti dubla cantitatile. 
Avem nevoie de:
200 gr foietaj congelat
4 lingurite zahar brun
100 ml frisca lichida indulcita
coaja rasa de la 1/2 portocala
o bucatica ciocolata

Lasam aluatul sa se decongeleze treptat.
Eu am folosit o jumatate dintr-o foaie de 400 gr.
Am impartit jumatatea mea in doua si am intins pe rand fiecare foaie pe masa de lucru tapetata cu faina.
Am presarat pe fiecare foaie cate 2 lingurite de zahar brun si cu sucitorul am intins inca o data ca sa intre putin zaharul in alualt.
Am taiat apoi aluatul in patratele pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am bagat tava a cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 10-15 minute, pana s-au rumenit deasupra.

Le-am scos din cuptor si le-am lasat la racit.
Am ornat cu frisca batuta spuma in care am adaugat putina coaja de portocala si am ras deasupra ciocolata.
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Foietaj cu frisca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare