Foietaj cu frisca
Lasam aluatul sa se decongeleze treptat.
Eu am folosit o jumatate dintr-o foaie de 400 gr.
Am impartit jumatatea mea in doua si am intins pe rand fiecare foaie pe masa de lucru tapetata cu faina.
Am presarat pe fiecare foaie cate 2 lingurite de zahar brun si cu sucitorul am intins inca o data ca sa intre putin zaharul in alualt.
Am taiat apoi aluatul in patratele pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am bagat tava a cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 10-15 minute, pana s-au rumenit deasupra.
Am ornat cu frisca batuta spuma in care am adaugat putina coaja de portocala si am ras deasupra ciocolata.
simplu si bun, imi placeeeee!
Da, de multe ori lucrurile simple sunt si foarte bune :)))
un dulce rapid si gustos!
Da, mai ales cand ai musafiri si te grabesti sa faci ceva 🙂
Nagyon mutatós kis falatkák! S milyen egyszerű!
Koszi szepen Gerdi.