Foietaj cu nuca

Bune, rapide si usor de executat! Nu avem nevoie decat de o foaie mica de foietaj si cateva ingrediente pentru a executa rapid ceva bun pentru o dupa-masa friguroasa de iarna.
Avem nevoie de:
– 200 gr foietaj
– 1 albus de ou
– 3 linguri zahar
– 6-7 linguri nuca
– 1 galbenus de ou + 1 lingurita zahar pt uns
Lasam foietajul la decongelat.
Intindem apoi foaia pe masa de lucru tapetata cu faina.
Mixam albusul de ou, adaugam zaharul si incorporam apoi nuca.
Ungem cu aceasta compozitie foaia si rulam. Cu un cutit ascutit bine, taiem rulouri de aprox 1.5 – 2 cm grosime.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si  ungem cu galbenusul de ou.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Lasam sa se raceasca apoi servim.

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

10 comentarii la “Foietaj cu nuca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare