Ghiveci de legume cu fasole verde

 Vara aceasta pot spune ca am mancat in mare parte doar legume, fie ele gatite sau nu, dar legumele au fost vedetele verii. In general vara si toamna profitam de cele oferite de natura, dar parca anul acesta am gatit mult mai multe amestecuri de legume . 

Pentru Ghiveci de legume cu fasole verde avem nevoie de:

  • 2 boluri cu fasole pastai (bol de ciorba)
  • 2 vinete mici
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa rosie
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • un pahar de bulion
  • frunze de telina
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare Ghiveci de legume cu fasole verde

  1. Curatam si spalam legumele.
  2. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute.
  3. Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam apoi pe rand vinetele, dovlecelul si morcovul taiate cubulete.
  4. Fasolea o taiem la capete o spalam apoi o rupem in doua – trei si o adaugam peste legumele calite.
  5. Urmeaza rosiile decojite si taiate cubulete.
  6. Adaugam o lingurita de sare, un pic de piper si 1/2 pahar de apa.
  7. Daca s-au scurs cele 15 minute, inchidem capacul si selectam functia Stew.
  8. Dupa terminarea programului adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai selectam functia Stew pe 10 minute.

Oprim aparatul si servim mancarea calda

Eu am pregatit mancarea la Multicooker dar se poate face la fel si pe aragaz intr-un vas acoperit

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *