Green Sugar si o provocare

Am descoperit inca de anul trecut acest tip de indulcitor natural, numit Green Sugar  pe care l-am folosit la indulcit blaturi de prajituri si torturi, creme, tarte si alte dulciuri de acest gen. Nu am simtit nici o schimbare la gustul preparatului final si m-am bucurat la gandul ca fiecare bucata de desert contine mai putine calorii si pot manca fara atatea griji. Da, ati citit bine, Green Sugar este zaharul care are indice glicemic zero si acelasi numar de calorii adica zero 🙂 . Suna foarte bine zic eu si e si o varianta extraordinara si pentru diabetici care pot consuma fara griji preparate  indulcite cu acest tip de zahar.

Asa cum puteti citi si pe pagina oficiala Green Sugar – acest indulcitor este primul indulcitor din Stevia Rebaudiana, dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amar specific produselor din Stevie. Nu schimba gustul alimentelor pe care le indulceste. Eu am inceput sa imi indulcesc si cafeaua de dimineata cu acest tip de zahar.

green sugar 2

Chiar daca, cum va spuneam am mai folosit zaharul pana acum, am acceptat provocarea Mihaelei (cea care face bunatati si dulciuri fel de fel) de a pregati si posta doua deserturi cu acest tip de zahar. Retetele le veti putea vedea saptamana aceasta pe blogul meu, asa ca stati aproape si aveti grija de sanatatea voastra in fiecare zi.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *