Gulas de porc la wok

O mancare foarte buna pentru pranzul de duminica, mai ales daca aveti 
mancatori de carne de porc in casa asa cum am eu :). 
O duminica frumoasa sa aveti! 

Avem nevoie de:
– 500 gr spata de porc
– 1 ardei rosu
– 3 cepe potrivite
– sare si piper
– 6 lingurite pasta de gogosari cu rosii
– cimbru
– oregano
– 3 cani de apa
– 4 linguri ulei de masline
Calim in uleiul incins ceapa si ardeiul tocat.
Carnea spalata o taiem cubulete si o punem in wok peste ceapa si ardei si calim cateva minute.
Punem 2 cani de apa si lasam la fiert la foc mic. Adaugam o jumatate lingurita sare si la fel si piper.
Daca mai e nevoie mai adaugam o cana de apa si lasam la fiert pana este fiarta carnea.
Spre final adaugam pasta de gogosari cu rosii si oregano si cimbru tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 minute.

Servim cu piure de cartofi si salata de cruditati.
Sa aveti pofta!

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

8 comentarii la “Gulas de porc la wok”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare