Pandispan cu prune cu toping de ciocolata
Pandispan simplu cu prune, scortisoara si ciocolata adica o prajitura rapida cand se anunta musafiri si nu ai nimic :)). Bun, rapid si usor de facut.
Avem nevoie de:
– 4 oua
Glazura: 50 gr ciocolata cu lapte + 1 lingurita unt
Mixam oualecu intregi cu un varf de sare timp de 7-8 minute cu mixerul la viteza maxima.
Adaugam zaharul si mixam inca 2-3 minute. Apoi turnam treptat uleiul si laptele mixand in continuare. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula si amestecand usor pentru a nu se lasa spuma.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Asezam deasupra prunele, peste care presaram zaharul vanilat si scortisoara.
Chiar daca e tarziu, o bucatica nu pot refuza ca arata bine.Noapte buna…
Multumesc Rocsi, noapte buna si tie.
Foarte pufoasa prajitura!!Si daca mai are si prune, clar pe gustul meu!
Haplea ma bucur ca iti place.
O praji care-mi place foarte tare!!
Ma bucur Simo. Si mie imi place mult 🙂
Ce bunatate!! Pup
Paula >:D< . Te pup
Amilyen egyszerű, annyira jól néz ki!
Gerdi ugy van :). Puszi
Mmm, pufos si tare delicios!!!Yummy!Pup!
Multumesc Licuta. Te pup