Paste linguini integrale cu pesmet

Imi plac foarte mult pastele cu pesmet sau nuca cu scortisoara si zahar, imi aduc aminte de o copilarie fericita :).  Le mananc cu drag si acum!

Avem nevoie de: 
– 250 gr paste linguini integrale 
– 1/2 lingurita sare pt apa in care fierb pastele
– 50 gr ulei
– 5 linguri pesmet
– scortisoara
– zahar brun

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. 
Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Pesmetul il prajim usor in ulei.
Turnam pastele peste pesmet si amestecam bine.
Putem pune zaharul si scortisoara direct in vasul in care amestecam pastele cu pesmetul sau punem zahar si scortisoara in farfurie asa cum de altfel am facut si eu pentru ca fiecare mananca diferit de dulce. 
E o mancare simpla si o varianta de cina gustoasa cu o aroma placuta de scortisoara. 
Se pot servi si calde si reci! 
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

10 comentarii la “Paste linguini integrale cu pesmet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *