Piept de porc cu ierburi la cuptor servit cu orez
Pentru Piept de porc cu ierburi la cuptor servit cu orez avem nevoie de:
Mod de preparare Piept de porc cu ierburi la cuptor servit cu orez
Spalam bine carnea si o stergem cu un prosop de hartie.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline sarea si piperul si verdeturile tocate marunt.
Carnea o crestam din loc in loc la o distanta de aprox 2 cm. Ungem carnea pe toate partile cu sosul de verdeturi. Lasam carnea la rece aprox 30 de minute.
Scoatem din frigider carnea si in crapaturile unde am taiat asezam felii de usturoi.
Verificam carnea daca e facuta inainte de a o scoate din cuptor.
Turnam orezul pe un platou si presaram deasupra sare, piper si patrunjel verde tocat.
Asezam carnea peste orez si servim cald.
Atat de apetisant..Mmmm…Seara frumoasa si pup!
Multumesc frumos Rocsy. La fel si tie.
exact cum imi place mie friptura: foarte bine rumenita si cu multe ierburi ce ii confera o aroma placuta!
Ma bucur ca iti place. Eu ador ierburile aromate!
Bun,foarte bun,bun rau,clar!:)
Multumesc Adina >:D<