Pizzette din foietaj

 Unele postari nu le pot numi chiar retete, dar sunt idei minunate as zice eu pentru cei care nu au mult timp pentru gatit. Asa sunt si aceste pizzette din foietaj cumparat, cascaval si ceva salam. Dar sunt bune si de efect. 

 Avem nevoie de:

  • 1 pachet foietaj congelat ( il folosim complet decongelat)
  • felii de cascaval
  • felii de salam
  • ketchup
  • condimente mediteraniene
  • Taiem foaia in patru si fiecare foaie o intindem pe masa de lucru tapetata cu faina. Ungem foaia intinsa cu ketchup si rasnim condimente aromate. Apoi punem felii de cascaval iar peste cascaval felii de salam. Impartim in patru fiecare foaie intinsa (deci iasa 16 pizzete).  Puteti urmari si pozele de mai jos si vedeti cat e de simplu.
  • Procedam la fel cu celelalte trei bucati. Eu unele le-am facut simple doar cu salam (cred ca ati retinut ca eu nu consum branzeturi).
  • Acu, bineinteles ca puteti veni cu zeci de idei de umplutura, dar eu am vrut ceva cat se poate de simplu.
  • Feliile le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox. 12 – 15 minute.
  • Scoatem tava din cuptor si servim pizzettele calde
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

5 comentarii la “Pizzette din foietaj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *