Pui de casa in sos de rosii

Normal ca nu se compara nimic cu un pui de casa! Pe langa supa gustoasa cu taitei postata acum cateva zile,  am facut din acest pui si felul doi. Cu legume si sos de rosii facut in wok, a iesit un pui tare gustos. 

Ce am folosit eu:
– pulpele inferioare
– pulpele superioare – eu am luat carnea jos de pe os
– pieptul de pui dezosat
– 2 cepe verzi
– 1/2 ardei rosu
– 1 ardei galben
– sare si piper
– 150 ml suc de rosii
– 4 lingurite sos chili
– oregano
– maghiran
– roinita
– 3-4 linguri ulei de masline
Inainte de toate fierbem carnea de pui timp de 20 minute. Aruncam apa si punem carnea de pui pe o farfurie.
Spalam si tocam ceapa si ardeiul pe care le calim in ulei de masline.

Adaugam carnea de pui si turnam o cana de apa si lasam la fiert la foc mic pana  e carnea aproape fiarta.

 Adaugam sucul de rosii, sosul de chile sare si piper si mai lasam la fiert aprox 15 min, timp in care si carnea ar trebui sa fie deja fiarta.

 Adaugam verdeturile tocate marunt, mai lasam 5 minute pe foc apoi servim!

Servim puiul cu cartofi noi la cuptor! 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

15 comentarii la “Pui de casa in sos de rosii”

  1. Daca am fost prezenta la supa, acum vin si la felul doi, nu? Arata foarte bine, iar daca ne gandim ca e si pui de casa, atunci e o mancarica extrem de sanatoasa! Pupici

  2. Adela – asa e! Ma bucur ca iti place. pup

    Alinutzika – multumesc.

    Gerdi – igen nagyon finom volt! puszi

    Oltean – se pare ca noi la multe mancaruri ne asemanam :).

    Dia – ma bucur ca iti place. pupici

    Teo – multumesc. pupici

    Poliana – asa si trebuie, sa servesti toate felurile :). pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare