Pulpa de porc cu cartofi la cuptor

Un pranz usor de pregatit si cam pe gustul tuturor.
 Imi plac tare mult legumele la cuptor si gustul pe care le iau de la carne si condimente. 
 
Ingredinete:
– 1 kg pulpa  de porc
– 1 kg cartofi
– 4 morcovi
– 1 mar
– 3 cepe
– 1 capatana usturoi
– sare
– piper
– foi de dafin
– oregano
– 100 ml ulei de masline
– 100 ml vin
Intr-un bol amestecam 2-3 linguri de ulei de masline cu sare, piper si oregano tocat marunt. Tavalim carnea prin acest amestec apoi o crestam pe ambele parti si din loc in loc si punem in crestaturi bucati de usturoi.
Curatam si spalam legumele. Cartofii in taiem in doua, ceapa la fel, morcovii rondele mai groase.
Asezam carnea intr-o tava in care am pus putin ulei de masline si de jur imprejur asezam legumele. Presaram deasupra legumeleor sare si piper.
Stropim deasupra cu un pic de vin, acoperim cu folie de Al. si dam la cuptor aprox 40 de min.
Dupa acest tim indepartam folia, intoarcem carnea si legumele de pe o parte pe alta, stropim cu vin si dam din nou la cuptor aprox 20-30 de minute.
Scoatem din cuptor feliem carnea si servim cu legumele din tava.
Pofta mare.
Pozele de mai sus sunt mai noi pentru ca atunci cand am postat prima data am facut doar poze cu reparatul in tava si nici nu erau foarte reusite pozele.
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *