Pulpa de porc la cuptor

Daca prindeti un pic de racoare dimineata bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

Avem nevoie de
– 1 kg pulpa de porc
– 5-6 catei de usturoi
– sare, piper
– oregano, maghiran, roinita
– 2 cepe
– 2 morcovi
– 1 ardei rosu
– ulei de masline

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.
Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.

Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.

 Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.

Scoatem din cuptor si feliem.

Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “Pulpa de porc la cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare