Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

Chiar daca vremea de afara nu ne prea permite sa iesim la iarba verde la gratar, nu trebuie sa renuntam la placerea de a manca o carne buna facuta la gratar chiar daca e facuta la gratarul de pe aragaz :).
E o varianta sanatoasa de a gati carnea si e buna rau.

Iata cum am pregatit eu carnea pentru gratar.
Avem nevoie de:
– 600 gr pulpa de porc
– 6 linguri ulei
– 1 lingurita boia dulce
– 1/2 lingurita boia de ardei iute
– 1/2 lingurita sare
– 1/2 lingurita piper
– oregano
– maghiran

Pt sos: 1 capatana mica de usturoi, sare, 3 lingurite de ulei, 3 lingurite de mustar

Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor.
Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus.

Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore.

Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.

Pregatim sosul de mustar: pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei. Adaugam la final mustarul si amestecam. Simplu si gustos.
Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

19 comentarii la “Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare