Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar

Chiar daca vremea de afara nu ne prea permite sa iesim la iarba verde la gratar, nu trebuie sa renuntam la placerea de a manca o carne buna facuta la gratar chiar daca e facuta la gratarul de pe aragaz :).
E o varianta sanatoasa de a gati carnea si e buna rau.

Iata cum am pregatit eu carnea pentru gratar.
Avem nevoie de:
– 600 gr pulpa de porc
– 6 linguri ulei
– 1 lingurita boia dulce
– 1/2 lingurita boia de ardei iute
– 1/2 lingurita sare
– 1/2 lingurita piper
– oregano
– maghiran

Pt sos: 1 capatana mica de usturoi, sare, 3 lingurite de ulei, 3 lingurite de mustar

Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor.
Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus.

Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore.

Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.

Pregatim sosul de mustar: pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei. Adaugam la final mustarul si amestecam. Simplu si gustos.
Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

19 comentarii la “Pulpa de porc la gratar cu sos de mustar”

  1. Am facut si noi un gratar ieri la tara.. dar nu m-am gandit sa-i fac sosul asta! Am prestat un mujdei de usturoi verde 🙂
    Pupici

Dă-i un răspuns lui Emily Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Retete asemanatoare