Rulada de porc

Rulada de porc am facut-o pentru masa de Paste. Reusesc cu intarziere sa o postez.
Aceasta rulada merge servita atat calda cu o garnitura de cartofi, cat si rece ca aperitiv cu rosii si ceapa verde. Oricum e tare gustoasa! 

Avem nevoie de:
– 1 kg pulpa de porc
– 1 ardei rosu
– 1 ardei verde
– 1 ceapa
– 1/2 capatana usturoi
– cimbru
– oregano
– roinita
– sare si piper
– 4-5 linguri ulei de masline
– 2 bucati carnati
Taiem carnea de-a lungul in doua. Batem bine fiecare bucata de carne in parte pe ambele parti.
Tocam marunt ceapa, ardeiul, usturoiul si ierburile si le amestecam intr-un bol impreuna cu uleiul de masline, sare si piper.

Intidem compozitia obtinuta pe fiecare bucata de carne.

Asezam carnatul intr-un capat,

apoi rulam si legam cu ata de bucatarie.

Bagam la cuptorul incins la 180- 185 grade, timp de 40-50 min.

Asa arata proaspat scos din cuptor.

Putem servi rece ca aperitiv,
sau cald cu orice garnitura. Eu i-am servit cu cartofi cu unt si rozmarin.
Sa aveti pofta!
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

20 comentarii la “Rulada de porc”

  1. Sara & Miki – va multumesc frumos.

    Dia – merci mult. pup si eu

    Simona – urmeaza sa pun si reteta ca am apucat sa pun doar pozele in graba.

    Bucate apetisante – asa e, merge cu orice garnitura. multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *