Rulada din carne tocata cu legume

100 min

simpllu

1 buc portii

Trebuie putin timp pana pregatim si pana asteptam sa se faca la cuptor, insa merita pe deplin. 
E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. 
Rulada se  poate tine la frigider timp de cateva zile si e perfecta servita cu o salata de cruditati sau pusa la pachet intr-un sandvis.   

Pentru Rulada din carne tocata cu legume avem nevoie de:

400 gr pulpa de porc
1 cartof mare
1 morcov mare
4 fire ceapa verde
½ ardei verde
½ ardei rosu
½ legatura patrunjel verde
2 oua
3-4 linguri pesmet
½ lingurita sare de mare
un pic de piper
aprox 1 ora si 10 minute la cuptor

Mod de preparare Rulada din carne tocata cu legume

  • Tocam carnea si o punem intr-un bol
  • Cartoful il dam pe razatoarea mica si il scurgem de apa
  • Morcovul la fel il dam pe razatoarea mica
  • Ceapa si ardeiul le spalam si le taiem rondele respectiv cubulete
  • Toate acestea le adaugam peste carnea tocata si amestecam
  • Adaugam patrunjelul tocat apoi ouale si amestecam
  • La final incorporam pesmetul cu sarea si piperul
  • Turnam carnea pe o hartie de copt si o rulam, apoi o punem intr-o tava de chec sau chiar si intr-o tava dreptunghiulara. Sau putem pune hartia de copt in tava si apoi amestecul de carne in tava. Voi faceti cum credeti ca va e mai usor
  • Dam tava la la cuptor la 170 de grade timp de aprox o ora si 10 minute
  • Scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit feliem
  • Se poate servi si rece si calda

Asa arata taiata calda …

…si asa arata dupa ce s-a racit un pic

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

2 comentarii la “Rulada din carne tocata cu legume”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *