Rulou din piept de porc

Daca vreti sa aveti pe farfurie o friptura care sa arate mai deosebit, nimic mai simplu decat sa rulati carnea umpluta cu verdeturi. Asa am facut si eu si a iesit ceva frumos si bun.

Ingrediente 
– 8 felii piept de porc (eu am avut 4 bucati de piept pe care le-am taiat in doua)
– cimbru
– oregano
– roinita
– 1 lingurita boia de ardei
– 2 linguri ulei de masline
– sare si piper
Punem uleiul de masline intr-un bol mic in care adaugam apoi boia de ardei, sare, piper si verdeturile tocate marunt.
Ungem fiecare bucata de carne cu acest sos,
rulam apoi carnea si la capat infigem doua scobitoare. Ungem tava cu cateva picaturi de ulei de masline si asezam carnea.
Mai avem nevoie de:
– 8 catei de usturoi
– 1 ceapa
– 2 morcovi
Usturoil il taiem in doua si asezam cate doua bucatele in fiecare rulou.
Ceapa si morcovii le taiem in felii groase pe care le asezam langa carne.
Dam la cuptorul incins la 185 grade timp de aprox 40-45 minute. 
Servim cald cu cartofi taranesti sau cu orice alta garnitura.
Pofta buna! 
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “Rulou din piept de porc”

Lasă un răspuns la TeoBucatar Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare