Snitele de pui la cuptor

Incerc incet, incet sa elimin mancarea prajita, e greu al naibii dar cateodata reusesc :).

Snitelele la cuptor chiar daca sunt putin mai uscate sunt la fel de delicioase si mai ales sanatoase. Si daca va place crocantul sigur o sa apreciati si aceste snitele la cuptor.
4

Pentru  Snitele de pui la cuptor avem nevoie de:

– 2 buc piept de pui dezosat adica pieptul de la doi pui (eu din fericire am avut de curte)
– 2 oua
– 3 linguri lapte
– faina
– pesmet
– sare si piper

Mod de preparare Snitele de pui la cuptor

Spalam si feliem pieptul de pui. Batem usor feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi saram si piperam fiecare felie.
Pregatim 3 farfurii: una cu ou batut amestecat cu laptele, una cu faina si una cu pesmet.
Dam fiecare bucata de carne pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.
Asezam snitelele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-35 minute. Dupa 15 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta si le mai lasam aprox 15 min.
1
Sugestie de servire:
– cartofi fierti cu paprika si ceapa rosie
– sos: 2 lingurite mustar cu 3 lingurite sos chili
Pofta mare!
5
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

10 comentarii la “Snitele de pui la cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *