Spirale cu sunca si cascaval

Tot pentru ziua mea, saptamana trecuta, am pregatit si aceste spirale cu sunca si cascaval. S-au mancat destul de repede, asta presupune ca au fost si bune. Stiti, eu nu mananc branzeturi deci mereu ii cred pe cuvant pe ceilalti care gusta sau ma ghidez dupa cat de repede se mananca :).

Avem nevoie de:
200 gr foietaj
3 felii cascaval Gouda
2.5 felii sunca
1 galbenus de ou
Intindem foaia decongelata de foietaj pe masa de lucru tapetata cu faina.
Ungem foaia cu galbenusul de ou apoi asezam feliile de cascaval si sunca.
Rulam foaia si taiem cu un cutit cu lama ascutita, rulouri de 1.5- 2 cm grosime.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si servim calde sau reci.
Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Spirale cu sunca si cascaval”

  1. la fix am gasit reteta ta….sunt in cautare de aperitive pentru masa festiva ce o sa o pregatesc weekendul viitor.
    eu am facut spirale doar cu branza si imi place tare mult cum au iesit si cu sunca 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

X

Retete asemanatoare