Suc cu mure si capsuni

Desi bautura mea de baza e apa, cateodata imi e dor  sa beau un suc de fructe si daca nu am sirop de casa, am fructe congelate si pot sa imi fac un suc instant. Si daca folosesc indulcitor natural Green Sugar, am o bautura buna cu calorii reduse.

Green Sugar este un indulcitor natural obţinut din extract de Stevia rebaudiana şi eritritol (obţinut din porumb),care nu schimbă gustul preparatelor şi poate fi folosit inclusiv în preparatele care presupun preparare termică.

Eu il folosesc de foarte mult timp si sunt super incantata ca am reusit sa inlocuiesc, in pare parte, zaharul, cu acest indulcitor.
Si pentru ca în luna Octombrie sarbatorim 5 ani de cand Green Sugar este alaturi de noi eu zic ca ii putem canta impreuna „La multi ani Green Sugar”.

suc cu mure si capsuni 3

Pentru Suc cu mure si capsuni avem nevoie de

  • 20 buc mure
  • 10 buc capsuni (eu am avut la congelator capsuni mici din gradina)
  • 4 pliculete Green Sugar
  • 500 ml apa plata

suc cu mure si capsuni 1

Mod de preparare Suc cu mure si capsuni 

  • Fructele congelate le punem in blender impreuna cu indulcitorul Green Sugar si cu jumatate din cantitate de apa. Adaugam apoi si restul de apa si pornim din nou blenderul cat sa se omogenizeze bine.
  • Turnam sucul in pahare si servim.

suc cu mure si capsuni 4

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *