Supa crema de spanac

Imi plac retetele rapide si sanatoase, cel mai mult timp mi-a luat sa spal spanacul, restul a durat doar cateva minute, cu mancat cu tot :). Si pentru ca multi dintre voi probabil si postiti, recomand cu drag aceasta supa crema atat de simpla, buna si sanatoasa. Vroiam sa o combin cu radacinoase insa imi era prea foame pentru a astepta mai mult fierberea legumelor, asa ca ramane pe data viitoare. 

Pentru Supa crema de spanac avem nevoie de 

  • 250 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa galbena
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1-2 felii de paine pentru crutoane
  • ulei de masline
  • sare de Himalaya

Mod de preparare Supa crema de spanac

  • Punem apa la fiert intr-o oala in care adaugam putina sare. Cand fierbe apa adaugam ceapa si usturoiul (curatate evident) si lasam ssa fiarba 5 minute.
  • Adaugam spanacul spalat bine cu apa rece, rasnim putin piper si lasam sa fiarba aprox 10-15 minute.
  • Spanacul fiert impreuna cu ceapa si usturoiul si cu un polonic din apa in care a fiert le blenduim pana obtinem o crema fina.

 

  • Pentru crutoane, taiem painea cubulete si o prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si sare de Himalaya.

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *