Supa crema de spanac

Imi plac retetele rapide si sanatoase, cel mai mult timp mi-a luat sa spal spanacul, restul a durat doar cateva minute, cu mancat cu tot :). Si pentru ca multi dintre voi probabil si postiti, recomand cu drag aceasta supa crema atat de simpla, buna si sanatoasa. Vroiam sa o combin cu radacinoase insa imi era prea foame pentru a astepta mai mult fierberea legumelor, asa ca ramane pe data viitoare. 

Pentru Supa crema de spanac avem nevoie de 

  • 250 gr spanac proaspat
  • 1 ceapa galbena
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1-2 felii de paine pentru crutoane
  • ulei de masline
  • sare de Himalaya

Mod de preparare Supa crema de spanac

  • Punem apa la fiert intr-o oala in care adaugam putina sare. Cand fierbe apa adaugam ceapa si usturoiul (curatate evident) si lasam ssa fiarba 5 minute.
  • Adaugam spanacul spalat bine cu apa rece, rasnim putin piper si lasam sa fiarba aprox 10-15 minute.
  • Spanacul fiert impreuna cu ceapa si usturoiul si cu un polonic din apa in care a fiert le blenduim pana obtinem o crema fina.

 

  • Pentru crutoane, taiem painea cubulete si o prajim intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline si sare de Himalaya.

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *