Vinete pane

O varianta rapida si usoara de a gati vinetele. Am facut doar una pentru ca doar eu mananc legumele pane :)) asa ca pt mine a fost suficient..

Avem nevoie de:
1 vanata
– 2 oua
– 3-4 linguri lapte
– faina
– pesmet
– sare si piper
– ulei pentru prajit

Spalam si curatam vanata si o taiem felii subtiri.
Saram si piperam feliile de vinete si le lasam 5 minute.
Pregatim 3 farfurii: una cu faina, una cu pesmet si una cu ouale batute impreuna cu laptele.
Trecem fiecare felie de vanata pe rand prin faina, ou si pesmet si prajim in ulei incins pe ambele parti.
Scoatem pe un prosop de hartie.
Servim cu legume de sezon.
 
Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

11 comentarii la “Vinete pane”

  1. Din 7 felii cite am numarat eu in farfurie, doua le sustrag sa maninc in pace, intr-un colt sa nu ma vada familionul… Stii ca n-am facut niciodata vinete pane ? Tot m-am ferit ca am spus ca-s prajite, dar pozele tale m-au facut sa-mi schimb parerea, trebuie neaparat sa le incerc… Pupici !

  2. De megkívántam:-) Nálunk csak én szeretem a rántott vinetát. Mikor tököt vagy cukkinit rántok, akkor magamnak egy kis vinetát sütök, s rájárok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *