Vinete pane

O varianta rapida si usoara de a gati vinetele. Am facut doar una pentru ca doar eu mananc legumele pane :)) asa ca pt mine a fost suficient..

Avem nevoie de:
1 vanata
– 2 oua
– 3-4 linguri lapte
– faina
– pesmet
– sare si piper
– ulei pentru prajit

Spalam si curatam vanata si o taiem felii subtiri.
Saram si piperam feliile de vinete si le lasam 5 minute.
Pregatim 3 farfurii: una cu faina, una cu pesmet si una cu ouale batute impreuna cu laptele.
Trecem fiecare felie de vanata pe rand prin faina, ou si pesmet si prajim in ulei incins pe ambele parti.
Scoatem pe un prosop de hartie.
Servim cu legume de sezon.
 
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

11 comentarii la “Vinete pane”

  1. Din 7 felii cite am numarat eu in farfurie, doua le sustrag sa maninc in pace, intr-un colt sa nu ma vada familionul… Stii ca n-am facut niciodata vinete pane ? Tot m-am ferit ca am spus ca-s prajite, dar pozele tale m-au facut sa-mi schimb parerea, trebuie neaparat sa le incerc… Pupici !

  2. Daniela poti lua si mai multe ca am destule :)). Si legat de prajeli, din cand in cand nu strica la cate alte lucruri rele mancam in viata asta. Te pup

  3. De megkívántam:-) Nálunk csak én szeretem a rántott vinetát. Mikor tököt vagy cukkinit rántok, akkor magamnak egy kis vinetát sütök, s rájárok.

Dă-i un răspuns lui Timea Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.