Cake pops cu rom si ciocolata
Cand am facut tortul sah am mentionat ca am taiat partea de sus la ambele blaturi si le-am pastrat intr-o punga. Si iata ce am facut din ele: bomboane din blat cu aroma de rom imbracate in ciocolata. Cred ca merg perfect mai ales la zile aniversare la copii, dar garantat ca si noua oamenilor astia mai mari, ne plac la fel de mult 🙂
Zdrobim blaturile cu mana intr-un bol. Turnam peste blatul faramitat laptele usor incalzit amestecat cu mierea, amestecam si adaugan apoi untul si esenta de rom.
Omogenizam bine si cu o lingurita luam din cantitate si formam bilute cu mana pe care le asezam pe o farfurie. Dam la frigider 1-2 ore.
Topim ciocolata maruntita impreuna cu untul, intr-un vas pe baie de aburi.
Scoatem bomboanele din frigider si intepam fiecare cu cate un bat de frigarui (unele bete le-am taiat in jumatate) si trecem apoi fiecare bucata prin ciocolata calda si le asezam pe hartie de copt.
Presaram pe ele bombonele colorate dupa ce s-a scurs un pic surplusul de ciocolata. Le asezam apoi pe alta foaie de copt si dam la frigider minim 2 ore pana se intareste ciocolata.
super faina reteta,delicios si simplu numai bune ptr.o petrecere unde sunt copii,felicitari,va urmaresc de mult timp blogul faceti o treaba super buna.aneta
Multumesc frumos Aneta. Ma bucur mult ca iti plac postarile mele si te astept cu drag la fiecare postare :).
Foarte dragalase.
Multumesc Cristina.
Ce dragute sunt…
Multumesc draga mea.
Ce frumusele sunt!!!! Pupici :*
multumesc Danuta!
Chiar acum servesc si eu una!
Pup!
Cu mare drag >:D<
eu, eu, eu!!!!!!!!!!!
:)) cu drag Coco