Spatzle cu sos, legume si carne
Se pot servi cu unt sau cu diverse sosuri.
Eu am facut o combinatie de carne, legume si sos si am avut astfel o mancare foarte gustoasa.
Avem nevoie de:
– 350-400 gr spatzle
– 450 gr carne tocata amestec
– 1 gogosar
– 1 ceapa
– 1 morcov
– 1/2 dovlecel
– 4 catei de usturoi
– 1 lingurita zahar
– sare si piper
– busuioc
– 500 ml suc de rosii
– 3 linguri ulei de masline
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare timp de aprox 15 minute.
Spalam si curatam legumele.
Punem uleiul de masline intr-un wok si calim ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam morcovul dat prin razatoarea mica si dovlecelul dat prin razatoarea mare. Lasam sa se caleasca si aceastea timp de 3-4 minute.
Adaugam apoi carnea tocata si lasam sa se prajeasca usor. Saram si piperam dupa gust.
Servim cald.
Nu o sa va para rau daca incercati acest sos aromat in combinatie cu pastele acestea groase.
Pofta Mare!
Tare bine mai arata!Te pup!
Multumesc frumos. Pup
Pastele sunt bune oricum și oricând. Nu are cum să ne pară rău dacă le mâncam.
Asa e Alina :). Te pup
Hmmm…tot ce inseamna paste imi place! 😉
O saptamana frumoasa, pupici!
Multumesc la fel si tie. Te pup
Yamy! De la o portie cu paste nu lipsesc nicicand! 🙂
Flori ma bucur ca iti plac.
Nu cred ca am mancat pastea d-astea.. sau nu-mi amintesc.. Dar, cred ca-s tare bune!
Ohhhhh , daaaa !!! Imi plac !!!
Ma bucur Cat. Te pup
Ce bunatate de mancare!
Multumesc Haplea!