Aripioare dulci-picante
Mie imi plac tare mult aripioarele mai ales daca sunt si un pic picante.
Am pregatit un pranz usor de facut si foarte delicios.
Amestecul de sosuri ii da o aroma foarte placuta carnii.
Am pregatit un pranz usor de facut si foarte delicios.
Amestecul de sosuri ii da o aroma foarte placuta carnii.
Avem nevoie de:
– 1 kg aripioare de pui
– 150 ml suc de rosii
– 8 lingurite pline sos Hot Chili
– 6 lingurite sos Worcester
Spalam bine aripioarele si le taiem in doua.
Sosurile le amestecam intr-un bol si trecem fiecare bucata de aripioara prin sos. Turnam sosul ramas peste aripioare, acoperim vasul si dam la frigider pentru minim o ora.
Asezam apoi aripioarele in tava, turnam sosul peste ele si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-40 min.
Sunt foarte gustoase lipicioase, dulci si usor picante.
Merg de minune cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Super arata. Eu sunt fan aripioare.
Yummmi!!! Nu as refuza o portie, sau doua :)) Pup!
Cristina sa le incerci ca o sa iti placa sigur.
Danutza…te servesc cu drag:). te pup
Mmm… ce delicios arata!! Pup
Delicioase!! Iti lingi degetzelele de bune ce sunt!
Simona…sunt yumy 🙂
Isabela, asa e! eu mi-am lins degetele lipicioase :))
Va pup
Imi plac mult, mai ales picante!
Viviana ma bucur ca iti plac! te pup
Delicioase si picante aripiorele tale! Puup!
Merci Adela. pup
CE GUSTOASEEEEEEEE!!! IAR INIMIOARELE M-AU DAT GATA! 🙂
Ophelia ma bucur ca iti place, au fost tare bune.