Ciorba de legume cu bors

Ceva usor si sanatos:  ciorba rapida cu multe legume si bors.

Avem nevoie de:
– 2 morcovi
– 2 buc pastarnac
– 2 cepe mici
– 1 gogosar
– 3 cartofi
– 1/2 gulie mare sau o gulie mai mica
– 1 rosie decojita
–  sare de mare
–  piper 
–  2.5 l apa
1 lingurita cu varf bors magic cu leustean
–  patrunjel  verde

Punem apa la fiert intr-un vas de aprox 2.5 l.
Spalam si curatam legumele. Morcovii si pasarnacul ii taiem rondele iar ceapa si gogosarul tocate marunt. Cand fierbe apa turnam legumele si lasam la fiert la foc potrvit. Adauagm si gulia taiata cubulete.
Sare si piper punem dupa gust.
Cand legumele sunt semifierte adaugam rosia decojita si taiata marunt si cartofii taiati cubulete.
Cand s-au fiert si cartoii adaugam borsul si lasam sa mai dea o data in clocot.
Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu smantana! 
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “Ciorba de legume cu bors”

  1. O portie si pentru mine, ca oricum miine nu mai scap si trebuie sa fac un minestrone, cu tot felul de legume… Dar pina atunci, o portioara de la tine, mi-ar prinde bine…

Dă-i un răspuns lui DiaMar bucataria galbena Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.