Retete Timea

Desert la pahar cu piscoturi frisca si piersici

Trebuia repetat acest desert, dar de data aceasta doar cu frisca si cu compot de piersici cu o aroma minunata si o textura fina si delicioasa.

Este un desert care se prepara rapid si usor iar rezultatul este unul pe care nu cred ca il refuza nimeni.

Desert la pahar cu piscoturi si copot de piersici 4

Pentru Desert la pahar cu piscoturi frisca si piersici avem nevoie de

  • 1 pachet piscoturi fara gluten de la Schar
  • 400 ml frisca lichida Pilos de la Lidl
  • 6 linguri zahar brut din trestie de zahar – facut pudra
  • 1 conserva compot de piersici de la Sun Food 

Mod de preparare Desert la pahar cu piscoturi frisca si piersici

  • Avem nevoie de 6 pahare pentru cantitatile de mai sus.
  • Piscoturile taiate in 3-4, in functie de dimensiunile paharelor, le inmuiem in sucul de la copotul de piersici si punem cate un strat pe fundul fiecarui pahar.
  • Peste piscoturi punem un strat generos de frisca. Smantana pentru frisca (rece de la frigider) o mixam cu zaharul pudra pana se intareste. Peste frisca punem un strat de piersici taiate cubulete apoi dupa fructe urmeaza din nou un strat de piscoturi inmuiate in sucul de la compot si din nou un strat de frisca.
  • Deasupra ornam cu felii de piersici din compot si dam paharele la frigider minim 2 ore inainte de servire.

Exit mobile version