Pandispan cu cirese

Nu mai e un secret pentru cititorii mei ca ador prajiturile cu fructe fie ele tarte, pandispan sau prajituri diverse. Asa ca va dati seama ca sunt foarte fericita cand apar fructele proaspete chiar daca si cele din congelator le consider la fel de bune, dar ma bucur de cele noi ca imi reaprovizionez congelatorul :)).
Am facut un pandispan gustos cu aceste cirese care asa simple nu mi s-au parut extraordinare, dar in prajitura au fost foarte bune. 

Avem nevoie de:
3 oua
un praf de sare
150 gr zahar
175 gr faina
6 linguri ulei
1/2 plic praf de copt
450 gr cirese cantarite fara samburi

zahar pudra vanilat pentru pudrat

Mai intain pregatim ciresele, adica le spalam si le scoatem samburii.
Mixam ouale intregi cu un praf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam in continuare pana pana ouale devin spuma. Punem uleiul si mixam. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.
Turnam compozitia intr-o tava potrivita (aprox 30 / 25 cm) tapetata cu hartie de copt si asezam deasupra ciresele.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 30 de minute.
Scoatem tava din cuptor si lasam prajitura in tava pana se raceste usor.

Dupa ce s-a racit putin, pudram cu zahar pudra vanilat apoi feliem si servim. Recunosc ca noi am mancat jumatate de prajitura cand era inca calduta. Cam asa sunt aceste prajituri, le si facem repede dar la fel de repede se si mananca.

Va servesc si pe voi cu cateva felii de prajitura alaturi de o cana cu cappuccino si va urez un weekend minunat. 
Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

12 comentarii la “Pandispan cu cirese”

Dă-i un răspuns lui DiaMar bucataria galbena Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.