Retete Timea

Paste 2013

Dupa cum stiti probabil, anul acesta Pastele nu il sarbatorim cu totii impreuna, ba chiar este o diferenta destul de mare intre cel de acum si cel Ortodox. Dar cum eu sunt romano-catolica eu sarbatoresc acum, impreuna cu familia mea. De fapt in familia mea este un amalgam de religii: romano-catolici, reformati, evanghelici si ortodocsi. Deci o familie in care fiecare respecta religia celuilalt fara nici o problema. Sincer ma simt norocoasa ca am avut ocazia sa particip la slujbe in toate cele 4 religii toate avand acelasi scop pentru ca pana la urma in acelasi Dumnezeu credem si la acelasi Dumnezeu ne rugam cu totii indiferent ca suntem catolici, ortodocsi, reformati, evanghelici….
Ca in fiecare an, imi place sa imi petrec Sarbatorile alaturi de parintii mei, la tara, in modesta lor casuta si minunata lor gradina. Toata sambata am pregatit bunatati impreuna cu ei. Tata face cel mai bun drob, mama prajituri si mancare gustoasa, iar eu m-am intrecut pe mine cu niste cozonaci super gustosi si un tort minunat.
Traditional am vopsit si ouale impreuna cu tata, in foi de ceapa si ornate cu frunze.
…mai departe… va las in compania pozelor si urez celor care sarbatoresc Sfintele Paste, zile frumoase alaturi de cei dragi.

Micul dejun in ziua de Paste:
Am facut doar cateva si colorate
O sa urmeze zilele viitoare si retetele la cele care nu se regasesc deja pe blog.
O duminica minunata sa aveti!!!
Exit mobile version