Retete Timea

Paste integrale cu legume si sos mexican

Dupa atatea torturi si tarte delicioase vin cu o reteta usoara de paste integrale cu legume, perfecta pentru acest anotimp. 

Pentru Paste integrale cu legume si sos mexican avem nevoie de:

– 250-300 gr paste integrale
– o jumatate de dovlecel sau un dovlecel mic
– 2 rosii coapte
– 2 ardei
– 1 ceapa
– 4-5 catei de usturoi
– 5 lingurite sos mexican
– 100 gr porumb dulce
– sarre
– piper
– busuioc
– ulei de masline

Mod de preparare Paste integrale cu legume si sos mexican

Taiem ceapa, ardeii si dovlecelul felii si curatam rosiile de coaja.

Calim legumele taiete in putin ulei de masline timp de 5 minute.

Adaugam rosiile si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc cateva minute.

Adaugam cele 5 lingurite de sos mexican, porumbul, busuiocul tocat marunt, sarea si piperul si lasam in continuare pe foc 5-8 minute.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem pe sub un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine pastele cu sosul, apoi le putem servi!

 Pofta mare!!!!

Exit mobile version