Paste integrale cu sos de legume

Avand atatea bunatati din gradina parintilor saptamana aceasta am gatit foarte sanatos as zice eu  :).  Dupa o tocanita numai de legume am trecut la o alta mancare usoara cu legume doar ca aici am folosit si paste integrale. Paste integrale cu sos de legume este o reteta usor de facut si chiar gustoasa. 

Pentru Paste integrale cu sos de legume  avem nevoie de 

  • 250 gr paste (penne) integrale
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 gogosar rosu
  • 250 gr dovlecel
  • 500 gr rosii
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc verde
  • Optional putem adauga peste din conserva

Mod de preparare Paste integrale cu sos de legume 

  • Pastele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
  • Pentru pregatirea sosului de legume folosim o tigaie adanca pe care o punem  pe foc si adaugam pe rand ceapa si ardeiul tocat, apoi dovlecelul taiat cubulete si la final rosiile decojite.
  • Saram si piperam dupa gust si adaugam busuioc verde tocat.
  • Lasam sa scada apa lasata de rosii, amestecand din cand in cand.
  • Luam de pe foc cand a scazut apa si adaugam din nou cate frunze de busuioc.

  • Amestecam pastele cu sosul de legume.

Putem folosi orice alt tip de peste din conserva.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

Un comentariu la “Paste integrale cu sos de legume”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.