Piept de porc cu os cu legume si sos de chili
Avem nevoie de:
– 5 bucati piept de porc cu os
– 4 morcovi
– 2 cepe
– 1 gogosar rosu
– 5-6 cartofi mari
– sare si piper
– roinita
– oregano
– ulei de masline
Pentru sos:
– 1 lingurita mustar
– 2 lingurite sos chili,
– praf de usturoi
– un pic de sare
Timea, arata foarte bine! Eu mai fac la gratar pieptul de porc si ne place foarte mult!
Lavi – da, pe gratar e cel mai bun dar merge si la cuptor, sotului meu ii place mult :). Pup
Tare bun si frumos prezentat! Pup!
nu am folosit inca roinita…o sa ma documentez 🙂
Sara& Miki – va multumesc. Pup
Coco – e o planta aromata si au parintii mei in gradina, de altfel am congelatorul plin de verdeturi de tot felul pe care le folosesc tot timpul.
foarte bine arata!pup
Nu am folosit niciodata roinita.. Desi cred ca mi-a trecut prin mana planta asta, n-am stiut ca poate fi folosita in bucatarie 🙂 La anu` cand merg la tara, o voi cauta.
Imi place preparatul tau.. simplu si delicios!!
Alina – multumesc frumos.
Simona – ma bucur ca iti place. Roinita nu e doar o planta medicinala ci si una aromata buna in mancaruri. Ai mei au toate plantele in gradina si zau ca ma bucur :))
Prezentare la superlativ!!Felicitari!
Haplea – multumesc frumos.
Doamne cat de bine arata pe farfurie…
Claudia – multumesc frumos.