Pulpa de porc la cuptor

Daca prindeti un pic de racoare dimineata bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

Avem nevoie de
– 1 kg pulpa de porc
– 5-6 catei de usturoi
– sare, piper
– oregano, maghiran, roinita
– 2 cepe
– 2 morcovi
– 1 ardei rosu
– ulei de masline

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.
Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.

Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.

 Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.

Scoatem din cuptor si feliem.

Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

16 comentarii la “Pulpa de porc la cuptor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Retete asemanatoare