Se pot servi cu unt sau cu diverse sosuri.
Eu am facut o combinatie de carne, legume si sos si am avut astfel o mancare foarte gustoasa.
Avem nevoie de:
– 350-400 gr spatzle
– 450 gr carne tocata amestec
– 1 gogosar
– 1 ceapa
– 1 morcov
– 1/2 dovlecel
– 4 catei de usturoi
– 1 lingurita zahar
– sare si piper
– busuioc
– 500 ml suc de rosii
– 3 linguri ulei de masline
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare timp de aprox 15 minute.
Spalam si curatam legumele.
Punem uleiul de masline intr-un wok si calim ceapa si ardeiul taiat marunt. Adaugam morcovul dat prin razatoarea mica si dovlecelul dat prin razatoarea mare. Lasam sa se caleasca si aceastea timp de 3-4 minute.
Adaugam apoi carnea tocata si lasam sa se prajeasca usor. Saram si piperam dupa gust.
Servim cald.
Nu o sa va para rau daca incercati acest sos aromat in combinatie cu pastele acestea groase.
Pofta Mare!