Retete Timea

Spirale cu sunca si cascaval

Tot pentru ziua mea, saptamana trecuta, am pregatit si aceste spirale cu sunca si cascaval. S-au mancat destul de repede, asta presupune ca au fost si bune. Stiti, eu nu mananc branzeturi deci mereu ii cred pe cuvant pe ceilalti care gusta sau ma ghidez dupa cat de repede se mananca :).

Avem nevoie de:
200 gr foietaj
3 felii cascaval Gouda
2.5 felii sunca
1 galbenus de ou
Intindem foaia decongelata de foietaj pe masa de lucru tapetata cu faina.
Ungem foaia cu galbenusul de ou apoi asezam feliile de cascaval si sunca.
Rulam foaia si taiem cu un cutit cu lama ascutita, rulouri de 1.5- 2 cm grosime.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si servim calde sau reci.
Exit mobile version