Rulada din piept de pui
Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii! Eu m-am bucurat de aceasta rulada cateva zile la rand in pachetul pentru masa de pranz la lucru. Se poate tine 3-4 zile la frigider.
Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt iar telina si morcovul le dam pe razatoarea mica. Verdeturile le tocam marunt.
Amestecam toate cele de mai sus intr-un bol, adaugand putina sare si 2 lingurite de ulei de masline.
Spalam puiul si il tamponam cu un prosop de hartie.
Batem pe rand fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul de batut carne, punand deasupra o folie alimentara.
Ungem fiecare bucata de carne cu umplutura de legume si cu grija rulam si apoi legam rulada formata cu sfoara alimentara.
Asezam cele doua bucati de pui intr-o tava mica si turnam doua canite de apa.
Ce bine arata! Gustoasa si sanatoasa!!
Multumesc Danutza >:D<
Oare folia alimentara la care faceti referire este acea folie subtire, transparenta cu care impachetam una si alta?Nu se arde in cuptor?Adresa mea de e-mail: ticaterzis@yahoo.ro.Pe Facebook:Terzis Constantin.Sunt un admirator al dv.Nu sunt lamurit.Cu stima…
E vb de folie de Al. , am modificat. Ramasesem in cap cu folia alimentara de la momentul in care batem carnea si am scris tot asa :)). Multumesc ca ati citit si ati observat greseala.
Ador ruladele si le fac tare des. Imi place ruada ta , e tare aratoasa.
Multumesc Dorina. Si mie imi plac mult ruladele 🙂
Daca ar fi dupa mine as manca numai piept de pui 😛 asa ca fara indoiala voi incerca reteta ta 😉
Pupici draga Timea!
Ma bucur ca iti place >:D< te pup
TOT CEI CU CARNE ESTE BUN POFTA BUNA…..
ce bine arata!yammy!
Multumesc Adnia.
Cu siguranta este delicioasa.Si stii exact ce contine.
Te pup!
Asa e, orice de casa e mai bun decat cumparat chiar daca nimic nu mai e 100% sanatos.
Delicioasa!!!!
Pup
Multumesc Simo >:D<