Omleta cu legume la cuptor
Omleta cu dovlecel este omleta mea preferata si pentru ca e primavara si incep sa apara rand pe rand legumele, putem incerca mancaruri mai usoare si mai sanatoase. Dar aceasta reteta o puteti incerca in oricare alta perioada a anului.
Pentru Omleta cu legume la cuptor avem nevoie de
- 4 oua
- 1 dovlecel mic
- 4 fire de ceapa verde
- cateva frunze de salata verde
- 1 ardei rosu
- patrunjel verde tocat
- 3 linguri lapte
- 3 linguri faina
- un pic de sare si piper
- un varf de cutit bicarbonat de sodiu
- 5 rosii cherry
- 1 lingura ulei de masline pentru un tava
Mod de preparare Omleta cu legume la cuptor
- Spargem ouale intr-un bol si le mixam cu un tel. Adaugam apoi pe rand, ceapa taiata rondele, dovlecelul dat pe razatoare, salata taiata si ardeiul taiat cubulete. Omogenizam adaugand apoi condimentele, patrunjelul tocat, laptele, faina si bicarbonatul.
- Turnam compozitia intr-o tava rotunda de 22 cm unsa cu putin ulei de masline. Asezam deasupra cateva rosii cherry si dam tava la cuptor la 180 de grade pana se rumeneste usor deasupra.
- Scoatem din cuptor si adaugam cateva frunze de rucola si servim.
Comentează folosind contul de Facebook