Foietaj cu dovlecel

Un preparat foarte rapid cu doar cateva ingrediente, rapid doar daca cumparam foietajul, altfel dureaza mai mult. Sau daca avem foietaj de casa congelat, e si mai bine. Este un preparat pe care imi place sa il fac cand vrem o gustare rapida dar si pentru a-l lua cu mine la servici. Se pastreaza bine la frigider 2-3 zile. 

Pentru Foietaj cu dovlecel avem nevoie de:

  • 400 gr foietaj congelat
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 oua mici sau un ou mare
  • 1 lingura pesmet
  • sare si piper
  • (dublati cantitatile pt doua tavi)

Mod de preparare Foietaj cu dovlecel

  • Foietajul complet decongelat il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  • Ungem foietajul cu o parte din ouale batute.
  • Dovlecelul spalat il taiem felii si asezam feliile peste foietaj. Stropim feliile cu restul de ou batut si presaram deasupra putin pesmet, apoi presaram sarea si piperul.
  • Dam tava la cuptor aprox 25 de minute la 190-200 de grade.
  • Scoatem tava din cuptor si feliem foietajul dupa ce s-a racit putin.
  • E un preparat bun atat cald cat si rece.

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *