Tocanita de porc cu legume
Asta imi place pentru ca are multe legume si din partea mea ar putea lipsi chiar si carnea.
Servita asa simpla sau cu piure de cartofi, e un pranz absolut perfect pentru orice zi a saptamanii.
Incercati si voi si cu siguranta o sa va placa!
Pentru Tocanita de porc cu legume avem nevoie de:
2-3 linguri ulei
Mod de preparare Tocanita de porc cu legume
Pornim aparatul si selectam functia Fry pe 15 minute. Turnam uleiul si cand este incins adaugam mai intai ceapa si prazul si dupa scurt timp si ardeiul apoi morcovii si pastarnacul. Lasam sa se caleasca cateva minute apoi adaugam si carnea si lasam sa se caleasca pana se opreste aparatul (deci toata aceasta procedura dureaza maxim 15 minute si la fel si daca faceti pe aragaz)
Adaugam sucul de rosii si apa, punem o lingurita rasa de sare si pornim aparatul pe functia Stew.
Inainte cu 20-15 min de a se opri (aparatul are afisaz) ridicam capacul si adaugam piper si boia de ardei. Iar cu 5 minute inainte de a se opri adaugam si verdeturile tocate marunt. Daca pregatiti mancarea pe aragaz, in functie de cand sunt fierte legumele adaugati acestea din urma.
Asa cum ziceam si la inceput, e o mancare delicioasa care poate fi servita asa simpla sau cu piure de cartofi sau cartofi natur. Asa simpla e mai light zic eu, dar oricum voi alegeti cum vreti.
Si bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca muraturile de casa.
Sa aveti pofta ca noi am avut!
Ma autoinvit la masa ;;)
Cu drag te astept Rocsi >:D<
Tare buna tocanita!! Nu am mai facut de mult!!
Ma bucur ca iti place Andreea.
La asa ceva ma prezint si eu.Foarte bun
Dia cu drag pun un tacam pentru tine :).
Si eu ador tocanitele.. dar din pacate omu` meu nu prea.. Deci, imi dai si mie o portie?! 🙂
La noi toata lumea e fan tocanite :)). Si cu drag te servesc si pe tine
Mai este loc si pentru mine la masa?
Cum sa nu, intotdeauna >:D<