Tagliatelle cu sos de rosii si bacon
Daca venit acasa obositi si nu stiti ce sa gatiti ca sa nici nu va consume mult timp, va spun eu acum o reteta foarte rapida de paste, care mai e si foarte delicioasa pe deasupra. E perfecta reteta aceasta pentru un pranz tarziu sau pentru o cina timpurie.
1 lingurita zahar
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Intr-un wok punem uleiul la incins si calim in el ceapa si ardeiul tocate marunt. Adaugam faina, amestecam si treptat turnam sucul de rosii amestecand in continuare si adaugand si o lingurita de zahar. Lasam sa fiarba 2-3 minute apoi adaugam usturoiul tocat marunt si busuiocul tocat.
Saram si piperam dupa gust.
Lasam sa fiarba aprox 10 minute amestecand din cand in cand.
Pastele fierte, scurse de apa si trecute pe sub un jet de apa rece le adaugam peste sos si amestecam.
Bacon-ul il prajim pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Servim pastele cu bacon-ul prajit.
Sa aveti pofta!
Vreau si eu!!!!!
Cu drag Adela!