Zucchini pane
Stiu ca ei de fapt sunt sanatosi asa in stare cruda si cu coaja….insa mie imi plac pane si fara coaja 🙂
Am folosit:
– 2 buc. zucchini – mie imi ajung 2 zile si mananc doar eu singura 🙂
– sare
– piper
– 3 oua
– 100 gr faina
– 100 gr pesmet
– ulei pentru prajit
Spalam bine legumele, le decojim sau nu dupa preferinte apoi le taiem felii subtiri (eu ii prefer mai subtiri).
Presaram sare si piper pe fiecare feliuta.
Dam apoi fiecare felie prin faina apoi prin ou si apoi prin pesmet. Mie imi plac si cu pesmet si fara si mereu fac in ambele variante.
Prajim in ulei incins pe ambele parti si le scoatem pe prosoape de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Servim cu rosii, ardei, ceapa, castraveti sau cu o salata din toate acestea.
Eu as putea manca asa ceva zilnic la mic dejun, pranz si cina 🙂
Pofta mare!
Cruzi sau prajiti si mie imi plac la nebunie. da le pastrez coaja 😉 Arata super fain!
Apetisante oricând:)
Anto – trebuie sa incerc si eu sa ii folosesc cruzi in salate :). pup
Ramona – ma bucur ca iti plac.
sunt perfect de acord cu tine!
Adnia – ma bucur ca esti de acord cu mine :))
Exact zuchini am avut in weekendul asta. Imi plac mult de tot cum i-ai facut si tu
Oltean si eu sunt mare fan al dovleceilor pane 🙂